Гей извика младежи в дома си , те го набиха и ограбиха
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Гей извика младежи в дома си , те го набиха и ограбиха

Двама непълнолетни задигнаха общо 615 лева от апартамента на мъж с хомосексуални наклонности в Пловдив.

Хомосексуалистът живеел сам под наем в апартамент в Пловдив. Имал профил в мобилното приложение, чрез което се запознавал с различни мъже с цел секс. Единият от непълнолетните също ползвал въпросното приложение.

 

 

На 5 март вечерта двамата разговаряли относно сексуалните си предпочитания, като хомосексуалистът споделил на другия, че имал „терен“, където могат още тази вечер да се видят. Непълнолетният му отговорил, че в момента бил с още един негов приятел, а нетърпеливият домакин поканил и двамата в жилището си.

Двамата непълнолетни отишли, като си мислели, че понякога хомосексуалистите заплащали за секс - услуги и направили съответен извод, че той в момента вероятно разполагал с парични средства.

В жилището си хомосексуалният мъж имал сумата от 615 лева. В апартамента тримата мъже започнали взаимно да се опипват след което се прехвърлили в спалнята. В този момент единият от непълнолетните сграбчил за врата домакина, затиснал му краката и го попитал: „Къде са парите?“

Мъжът не реагирал, но получил удар в лицето и заплаха да казва къде са парите, в противен случай щели да го пребият в дома му и никой нямало да го намери. През това време другият тършувал из стаята.

Двамата нападатели имали числено и физическо превъзходство и хомосексуалистът показал на младежите, че в джоба на якето си, имал 15 лева. От хартиен плик, в секция в хола, подсъдимите взели също така парична сума от 520 лева, а от портфейла на домакина си отнели и още 80 лева, тоест сума в общ размер на 615 лева.

Нападателите заплашили пострадалия преди да си тръгнат, че ако сигнализира органите на реда за случилото се, щели да се върнат и да повторят нападението. После си разделили парите, които в последствие изхарчили. Малко по-късно хомосексуалистът подал сигнал в Първо РУ на ОДМВР - Пловдив за случилото се.

Първоначално го било срам да разкрие хомосексуалните си наклонности, поради което разказал различна версия защо бил допуснал двамата нападатели в дома си, но впоследствие признал.

На 9 март нападателите били заловени и признали вината си, като получили по 6 месеца условна присъда от Пловдивския районния съд. При последвалото обжалване в Окръжен съд, магистратите намалили наказанията им на 8 месеца пробация за всеки от тях.

Коментари