Шампионът от „Maxfight” Атанас Джамбазов прати в нокаут трите ленти! Избра да тренира с екипите на Asics
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Шампионът от „Maxfight” Атанас Джамбазов прати в нокаут трите ленти! Избра да тренира с екипите на Asics

Едни от най-титулуваните спортисти в Бургас предпочетоха японското чудо в спортните стоки

Екипите и обувките на спортния бранд ASICS се превърнаха в неизменна част от подготовката и тренировъчния процес на елитните клубове, занимаващи се със силови спортове в Бургас.
Бойците от легендарния ММА клуб на Теодор Карастоянов вече повече от година тренират с хитовите серии на ASICS  - Metarun, Quantum и Patriot.

Най-титулуваният боец на Warriors  - Атанас Джамбазов, даде висока оценка за качеството на японския бранд. Медалист от световното първенство по бойно самбо и шампион на Джамбазов не крие, че предпочита екипите на японската марка за множеството си международни изяви.

- Г-н Джамбазов, с какво превъзхождат стоките на Asics продуктите на другите спортни марки?

- Екипите са изключително удобни за подготовка и тренировки. Чувствам се страхотно в тях! В бойните спортове тренировките са изтощителни. Всеки ден е борбa – от тичането 15 км с допълнителни 20 килограма тежести за разгрявка до 3-часовия спаринг всеки ден, най-трудният противник понякога се оказва собственото ми тяло. След години на ринга съм се научил да подбирам, писнало ми беше от „маркови стоки”, които след 2 тренировки за нищо не стават. Иновациите в материалите и технологиите използвани за производство на стоките ASICS са на светлинни години преднина от други спортни марки позиционирани в същия пазарен сегмент. Те се продават на сходни, че и по-високи цени, но не предлагат същия комфорт и свобода на движение.

- Кога започнахте да тренирате с Asics?

- С Любо Ганев се познаваме от години и когато отвори фирмен магазин на Asics миналото лято в Бургас, отидохме целия клуб да го уважим. Легендата е голям фен на бойните спортове и винаги помага в организирането на турнирите. Той ни препоръча да тестваме маратонки от серията Metarun, защото били създадени с помощта на нови материали и технологии от Института за изследване на спортни науки  на ASICS и са по-добри във всяко отношение: здравина, тегло, удобство и защита.Само ще кажа, че след първото слагане все едно ги бях разтъпквал една седмица.

- Кой е любимият Ви продукт от марката?

- Последно съм се зарибил по новия модел за бягане на марката – GT 2000. Непромокаеми са, а след цяла зима в залата сега, когато времето позволява, тренирам на плажа. Спортните екипи също са страхотни с доста представителен вид и са подходящи за събития преди състезанията.

Част от голямото семейство на ASICS вече са и момчетата от школата по борба  „Черноморец Бургас”. Наскоро младите спортисти спечелиха куп медали на престижно състезание.

Много от разработените технологии на бранда са най-доброто в света на спорта и са помогнали за създаването на някои от най-удобните обувки и дрехи на пазара, насочени към активни спортисти. В България японското чудо ASICS се ползва с доверието и подкрепата на голяма част от спортните федерации и редица спортни клубове, доставяйки спортна екипировка с доказано качество.

Любимата марка на бургаските бойци можете да намерите на бул. „Демокрация” 68Коментари