Тюфлекът Чеченеца иска на свобода - не му понася живота в килиите
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Тюфлекът Чеченеца иска на свобода - не му понася живота в килиите

Дебелият мързеливец с бонбонената глава Петко Атанасов -Чеченеца, който се изживяваше, като мутра и "инфлуенсър "в социалните мрежи, тотално е издал фронта. 

Гавраджията, който с Тошо Куката и Емили Тротинетката си трупаха актив на гърба на дете със специални потребности и заради което ги тикнаха в ареста, вече не може да понася затворническия живот. 

Чеченеца ще направи нов опит да обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража” с надеждата да бъде пуснат на свобода.

Подобно на Емили Тротинетката, кореместият тюфлек е внесъл, чрез адвоката си, искане в Районен съд за изменение на действащата към момента мярка, а заседанието е насрочено за четвъртък – 25 май в 14:30 в Пловдивския районен съд, научихме от свои информатори. 

Припомняме, че трите Tik Tok "звезди" Чеченеца, Тошо Куката и Емили са привлечени като обвиняеми за това, че на 3 април 2023 г. в гр. Пловдив са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, а именно – в търговски център пред множество граждани са склонили момче със специфични потребности да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети.

Тримата го развеждаха на повод на последния етаж в МОЛ  "Пловдив“. Даваха му команди "лай“, "донеси“ и очаквали от него релевантно поведение. Случката, която е заснета на видео, предизвика бурна реакция в обществото и последваха мерки от страна на властите. 

Преди по-малко от седмица Окръжен съд Пловдив пусна под гаранция от 1500 лева Емили Тротинетката и очевидно и другите двама участници ще пробват да излязат на свобода. Към момента няма информация дали и Тошо Куката ще обжалва мярката си за неотклонение.

Срокът за приключване на досъдебното производство е двумесечен и ако до 5 юни от прокуратурата не внесат обвинителен акт срещу тримата идиоти, то те трябва да бъдат пуснати на свобода.

Тротинетката беше толкова радостна и въодушевена, че я пускат на свобода и с лека ръка се отрече от двамата си ортаци по простотии. Нарече ги мутри и престъпни елементи с които никога няма да има нищо общо вече. 

Мъжеството на Чеченеца и Куката свърши до момента на влизането им в ареста. Сега и двамата плачат и искат да излязат. Тошо едва ли ще се размине с условна присъда, защото има 5 осъждания за две години. 

По-интерсно е, защо не търка наровете в зандана, а е оставен на свобода?! Чеченеца е същият нехранимайко, но той е по-надолу в класациите по брой срещи с Темида. 

Янчо Николов ЮниконБг 

Коментари