Недъгава пиар акция на Киро и Асен посред късна  доба им извъртя лош номер - виновни, уплашени, напудрени или на естетически процедури са били от ППДБ?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Недъгава пиар акция на Киро и Асен посред късна доба им извъртя лош номер - виновни, уплашени, напудрени или на естетически процедури са били от ППДБ?

Абсолютно грозен, елементарен, смешен и едновременно потресаващ автогол  си наби  Кирил Петков, обяснявайки на нарочна среднощна пресконференция какви страшни записи щял да изкара срещу него Радостин Василев и как те били част от пъклената конспирация  на “дълбоката държава” за дискредитиранена ПП.

Бедната фантазия на шарлатанин номер едно у нас,  обрисува по детски му сложни компютърни манипулации с наслагване на глас и фабрикуване на фалшиви реплики.

Всичко това  било дело на обвити в мрак и конспиративна мистерия лоши кибер ченгета, работещи неуморно за дискредитиране на добрите сили.

Естествено, Вие не повярвахте, нали? Никой не вярва и не би повярвал на такава плитко скроена и жалка лъжа. Пиар акцията с изпреварващото говорене се превърна в предварително дрънкане на небивалици и необмислени ала-бализми, които не хванаха грам дикиш.

Истината се оказа далеч по-прозаична. Просто, както от ЮниконБг многократно сме писали за един екземпляр наречен Радостин Василев, вечният отцепник по-познат, като Руди Гела, е записал на таблета си официално партийно онлайн заседание, на което е бил поканен и получил линк за достъп.

Разбира се, че това е нещо нормално за Гела, който също си наби не по-малък "къч", който завинаги го запрати извън политиката и мераците му за кариера в нея. Но за нещастие на Кирил и Асен, Христо и Мирчев, генерал Гном и цялата паплач на Промяната и Демократична България, Гела буквално ги разстреля от упор. 

Далеч, далеч  от небивалиците, изречени посред късна доба  от лидера на “Промяната”, зрителите забелязаха неестествено повдигнатите краища на веждите му, които, като на подплашен бухал  се извиваха в уродлива гримаса всяка секунда, когато шмекерът отваряше уста за да изръси поредната глупост.

 

Вещи в естетичните процедури коментираха, че Кики най-вероятно е опитал да изглади бръчките около очите с ботокс, което е довело до странните мимики. Токсинът парализира лицевите мускули и повдига неестествено веждите. Този ефект е търсен от дамите за да придаде по-отворен поглед, но господата изглеждат нелепо в повечето случаи.

Това разбира се е само версия, която нищо чудно да се окаже единственото истинско нещо в Кирчо, за жалост. 

Скованите конвулсивни  мимики и неадекватното движение на челюстта, което наблюдавахме при Петков обаче нямат нищо общо с ботокса, репликираха токсиколози и 'вещи" наркомани до които се допитахме, какво мислят по въпроса. 

По тяхно мнение става въпрос за яко опрашване на "клюна" с бяло кристално вещество, за което видни фигури от ПП сме чували, че приемали  всеки път, когато са силно изплашени.

Припомняме скандала за "Пиците с кристалите", напудрения министър на културата от прозореца за който депутати в чат си разменяха коментарите дрогирано л@йно и ако направят тест в МС ще лъснат минимум 5-6.

А  настоящият казус е точно такъв и си е голям стрес на Кирчовата дружинка. 

Преждевременната и превъзбудена неадекватна  реакция на Кирил Петков показа, че той, Асен Василев, както и  групичка около тях има от какво да се страхуват, защото знаят отлично какво и най-вече пред кого са плещили пошли приказки и са курдисвали поредната шмекерска уйдурма. 

И казаното никак не кореспондира с националноотговорното поведение, което се опитват да демонстрират. Но това е друга тема.

Трябва да отбележим, че  Асен Василев също е нарочен, че е ползвал услугите на "естетични специалисти" заради типичното за него - опулване, изблещване  на очите, донесло му прякора Кокорчо.

В интернет форумите се спори дали финансистът също "боде ботокс", кълве пудра  или се е подложил на далеч по-травматичната блефаропластика  -операция на клепачите.

Каквито и корекции да са правили, с каквото и да са се пудрили, като и да се опитват да изглеждат политически отговорни.  По лицата им ще ги разпознаете.  Шефовете на ПП  няма, как да замаскират неадекватните си реакции и дълбоко укоримите в морално отношение действия.

“Тичането срещу вятъра никога не е било печеливша стратегия”, контрира и политическият пиар Весислава Танчева в коментари под стените на симпатизанти на “Промяната”, обсъждащи нелепата изява на Кирил Петков.

Иситната лъсна в четири часови записи направени по всички милиционерски правила направени от Гела. Предателят си остава предател завинаги, но в случая трябва да му отбележим, че поредната му измяна донесе и полза - всички видяха истинското лице на българските политици. 

Янчо Николов ЮниконБг 

Коментари

хммм

27 May, 2023 2:00

Защо пускате такива фалшиви новини???

Отговори