Бившата нимфоманка   на Пепи Еврото го набеди за порнокомпромати - сайтовете за възрастни кипят от нейни извртатеняшки клипове с всякакви рогачи /18+/
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Бившата нимфоманка на Пепи Еврото го набеди за порнокомпромати - сайтовете за възрастни кипят от нейни извртатеняшки клипове с всякакви рогачи /18+/

Любена Павлова -бившата жена, която трудно можем да наречем вярна съпруга се ожали от бившия си. Разпространявал порнокомпромати с нея.

Според нея, по този начин бащата на детето й я е изнудвал, забрал е сина им и тя не го е виждала над година.

Любена твърди, че в случващите се страшни неща в държавата в изминалия месец е убедена, че вижда почерка на бившия си съпруг.

От над 20 месеца тя не е допускана да види детето си, тъй като той го е взел, като все пак тя е решила да се бори и да не остави нещата така.

Новопръкналата се порно звезда сподели, че от 2 години не може да намери адвокат, който е съгласен да води дело срещу Петров. Тя е уверена, че това е, защото не е наред с главата и е отмъстителен и на никой не му се рискува.

Иначе Любена има себе си за много вред, въпреки, че от постъпките й се вижда, че на горния етаж находящ се над раменете й няма никой. 

Майка и съпруга да развратничи, като последната пачавра и миндил е явно нормално според нея. Колкото и да не ми се иска да защитавам престъпника от задкулисието  Пепи Еврото в случая, той се разведе с нея точно заради развратното й поведение на нимфоманка. 

Към днешната дата Петрова се жали, че често получава заплахи от хора, а освен това, публикуваните видеоклипове с порнографско съдържание са негово дело, за да я дискредитира като родител и да я смачка психически.

Повярвайте, клиповете са десетки и съвсем не са безобидни. В тях Любена се държи, като ненаситна, извратена уличница без всякакви задръжки и свян. 

Любена Петрова обвини Петър Петров, че не спазва споразумението, с което са се разделили, защото се смята за недосегаем. Към сегашния момент тя не знае къде е и как е детето й.

Тя се е обръщала и към полицията, но са й отговорили да се оправя сама и не могат да помогнат с него.

Янчо Николов ЮниконБг 

Коментари