Доган вдига нов приказен палат край Бургас? /снимки/
  • 6
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 8

Доган вдига нов приказен палат край Бургас? /снимки/

Истински земен рай между Бургас и Слънчев бряг остана някак непокътнат в продължение на години. Намира се на възвишение над поморийското село Медово в гориста местност, гледката е повече от уникална- по посока Балкана и морето, в близост е трасето на бъдещата магистрала "Черно море", водопровода от яз. Камчия е в съседство, и също в съседство е "жилата" с лековитата медовска минерална вода. Тя е известна в цяла България със своите свойства, качества и голям дебит. Логистично място с огромен потенциал - без аналог в региона.

Инвеститорски интерес напоследък има и то какъв. Близо 60 декара от златната територия вече е маркирана с опознавателни знаци и навярно текат процедури за цялостно овладяване на собствеността. За бъдещ стопанин на приказния палат, който може би предстои да се вдига, се сочи Ахмед Доган. Хора от неговото широко обкръжение са били забелязани "да опипват почвата". Често можело да бъдат видяни тежки лимузини на място. Това поне споделят местните под сурдинка. Строителна техника все още не е нагазила терена, но всичко това изглежда зрее. По примера на морските сараи в парк Росенец край Бургас, официално собствеността ще бъде поверена на други лица. Такава поне е практиката при почетния председател на ДПС. Публична тайна е, че е той е рекордьор по луксозни имоти, комплекси и имения.

Смята се, че те са на стойност десетки и стотици милиони лева. Широко известни са т. нар. Боянски сараи, хотела „К.са Домини“ в Рибарица, СПА комплекса „О.фей“ в Девин, парка „Росенец“ до Бургас и Двореца на децата в Дръндар - родното село на Доган.

 picasion.com

Коментари

Petra

3 апр, 2018 19:30

Utre schte pukne i za kakvo mu sa tezi imoti. Sigurno se misli za bezsmarten. Glupak

Отговори

Petra

3 апр, 2018 19:28

Utre schte pukne i za kakvo mu sa tezi imoti. Sigurno se misli za bezsmarten. Glupak

Отговори

66

2 апр, 2018 23:55

Яшаааа Доха не.. Еваллаа

Отговори

jjj

2 апр, 2018 17:34

Mafia

Отговори

Пепи

2 апр, 2018 14:40

нямат наяждане нямаааат чесно

Отговори